Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā notiks kamerkora «Tonika» Ziemassvētku koncerts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien plkst.19 Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, Brīvības ielā 119, notiks bērnu un jauniešu centra «Rīgas Skolēnu pils» kamerkora «Tonika» un dziedātāja Laura Valtera Ziemassvētku koncerts «Gaisma Tevī», informēja kamerkora menedžere Santa Vancāne.

Koncertā skanēs gan Ziemassvētku noskaņu kora mūzika, gan Valtera dziesmas īpaši šim koncertam veidotās aranžijās ar kora piedalīšanos.

Koncertā būs dzirdama arī visiem pazīstamā Egona Valtera dziesma ar Klāva Elsberga vārdiem «Manā pasaulē», tāpat arī Laura Valtera dziesmas «Vieglums neaprakstāms», «Tad apstājas laiks» un citas. Skanēs arī Gunta Cimiņa, Jāņa Lūsēna, Mārtiņa Brauna, Jāņa Šipkēvica, Reiņa Sējāna un citu latviešu komponistu Ziemassvētku noskaņu mūzika.

Līdzās kamerkorim «Tonika» un mūziķim Valteram koncertā piedalīsies kameransamblis, kura sastāvā ir Anna Berklāva (klavieres), Egija Veldre (flauta) un Elīza Sestule (čells), instrumentālā grupa Māra Vitkus vadībā un koncerta balss - Zane Goiževska.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu