Melānijas Trampas dēļ aktrise Olīvija Vailda ir spiesta mainīt matu sakārtojumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Olīvija Vailda nedēļas sākumā piedzīvoja palielas vizuālās pārmaiņas. Zvaigzne šķīrās no garajām matu cirtām, lai vairāk nelīdzinātos Donalda Trampa sievai Melānijai.

Aktrise Olīvija Vailda Amerikas prezidenta vēlēšanās gluži kā vairums zvaigžņu atbalstīja Hilarijas Klintones kandidatūru, tāpēc, nu klausoties komentārus, ka viņai un vēlēšanu uzvarētāja Donalda Trampa sievai Melānijai ir ne tikai vienādas frizūras, bet arī matu krāsa, izlēma šķirties gan no iepriekšējās frizūras, gan matu krāsas.

When you blow @oliviawilde 's mind with a hair chop and highlights❤❤

A photo posted by Harry Josh (@harryjoshhair) on

Ieraugot sevi spogulī pēc stilistiskajām pārvērtībām, aktrise bija apmierināta ar rezultātu, turklāt blondās matu šķipsnas un īsāks griezums sievieti padara jauneklīgāku.

Jaunības gados Olīvija aizrāvusies ar dažādām spilgtām matu krāsām, kā arī trakiem griezumiem, nu viņa pieturas pie klasiskām frizūrām un matu krāsas toņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu