Dziedātāja Kailija Minoga paziņojusi, ka viņai nekad nevarēs būt bērni!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējos gados dziedātāja Kailija Minoga ir laimīgāka kā jebkad, viņas muzikālā karjera jau atkal uzņem apgriezienus, bet mājās gaida mīļotais vīrietis, aktieris Džošua Sasē. Viss, kā pārim pietrūkst pilnvērtīgai ģimenei, ir kopīgs mazulis!

Intervijā dziedātāja paziņojusi, ka viņa nekad nevarēs kļūt par māti, tam par iemeslu ir 2005.gadā pārciestais piena dziedzeru vēzis, kura dēļ viņai nācās veikt daļēju mastektomiju.

Kailija atzinusi, ka, uzzinot, ka viņai ir vēzis, viņa sapratusi - dzīve nekad nebūs ierasta, bet vēlāk, apzinoties, ka jāveic mastektomija, zvaigznei nācās samierināties, ka mātes loma nebūs daļa no dzīves.

Minoga saprot, ka mūsdienās ir neskaitāmi varianti, kā kļūt par vecākiem, bet pagaidām ne viņu, ne Džošua neapmierina neviens no iespējamajiem veidiem.

Surogātmātes pakalpojumi un adoptēšana ir veidi, no kuriem pāris kategoriski atteikušies, Kailija uzskata - vienalga, ģimenē aug meitiņa vai dēliņš, cilvēki vienmēr meklēs bērna līdzību ar vecākiem un šādas līdzības nebūs.

Popmūzikas zvaigzne, veicot operāciju, jau samierinājusies, ka nekad neviens viņu nesauks par mammu, un nevēlas ne radīt sev liekas cerības, ne izjaukt ierasto dzīves ritmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu