Kāpēc dziedātāju Meraiju Keriju koncerta laikā izsvilpuši viņas pašas fani?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vienā no pēdējiem koncertiem dziedātāja Meraija Kerija, pat neskatoties uz lielisko vokālu, piedzīvoja, kā ir, kad fani izsvilpj mākslinieku. Pie vainas nav bijusi pati uzstāšanās, bet gan Meraijas ierašanās koncertā stundu pēc tā sākuma.

Māksliniece pēc vairāk nekā stundas nokavēšanās uzkāpusi uz skatuves un nav pat atvainojusies faniem, bet uzrunājusi tos savā ierastajā dīvas manierē, kas izraisījis sašutumu fanos.

Pēc pirmās uzrunas apmeklētāji ne tikai izsvilpuši mākslinieci, bet vairums devās prom no koncerta.

Izrādās, Kerija nokavējusi koncertu lidmašīnas izlidošanas aizkavēšanās dēļ un ielidojot aizmirsusi par laika starpību un nav steigusies uz koncertu, tāpēc nokavējusi vairāk nekā stundu.

Meraija faniem skaidrojusi, ka vairāk nekā stundu kavējusi, jo nav zinājusi par laika maiņu un mierīgi ēdusi pusdienas, kamēr viņi visi to uzticīgi gaidījuši, bet, uzzinot, ka kavē, viņai ātri izveidota frizūra un viņa devusies uz skatuvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu