Kriss Prets sievai Annai Harisai uzdāvinājis gredzenu par ceturtdaļmiljonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Kriss Prets prot romantiski pārsteigt! Zvaigzne sievai, aktrisei Annai Herisai uzdāvinājis saderināšanās gredzenu par ceturtdaļmiljonu. Šādu pārsteigumu sieviete negaidīja, jo viņi ir precējušies jau septiņus gadus, bet bildinot aktieris nav spējis atļauties iegādāties dārgu gredzenu, tāpēc iepriecinājis sievu, tiklīdz radās izdevība.

Gredzenu par ceturtdaļmiljonu Anna saņēmusi pēc septiņu gadu ilgas laulības, tādā veidā Kriss vēlējies atgādināt sievai, ka to ļoti mīl un viņa jūtas ar katru dienu kļūst arvien spēcīgākas un spēcīgākas.

Gredzenu slavenais pāris izrādīja Preta jaunās filmas «Passengers» Losandželosas pirmizrādē un, saņemot jautājumu par tā izcelsmi, Anna atklājusi sīkumus un Kriss piebalsojis, cik ļoti mīl sievu.

Mīlnieki iepazinās 2007.gadā filmēšanās laukumā un pēc diviem gadiem apprecējās, bet 2012.gadā pasaulē nāca to dēls Džeks Prets.

Foto: TT NYHETSBYRN

Kamēr bērns nav sācis skolas gaitas, Anna atteikusies no karjeras un audzina mājās dēlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu