Reperis J. Cole pārliecinoši iekaro ASV mūzikas topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Amerikāņu reperis J. Cole ar savu jaunāko albumu «4 Your Eyez Only» pārliecinoši iekarojis ASV pieprasītāko albumu Billboard 200 topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums pārdots 492 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati.

Līdz ar to «4 Your Eyez Only» šogad uzrādījis trešo labāko pirmās nedēļas startu, piekāpjoties vien Dreikam (1,04 miljoni vienību) un Bejonsē (653 000 vienību).

«4 Your Eyez Only» ir repera ceturtais studijas albums, un visi viņa ieraksti debitējuši «Billboard 200» 1. vietā. Līdzīgs panākums izdevies vien reperiem DMX un Dreikam (Drake).

Tuvojoties Ziemassvētkiem, topā sāk arvien pārliecinošāk uz augšu kāpt vairāki svētku albumi, piemēram, grupas «Pentatonix» albums «A Pentatonix Christmas» jau pakāpies uz 2. vietu.

3. vietā kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» ar albumu «Starboy» (skat. recenziju). Otrās nedēļas griezumā pārdotas 109 000 vienības.

Bruno Marsa «24K Magic» pakāpies no 6. uz 4. vietu.

6. vietā amerikāņu dziedātājs un reperis Post Malone ar debijas albumu «Stoney».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu