«Suicide squard» zvaigzne Margo Robija apprecējusi savu mīļoto Tomu Akerleju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārā aktrise Margo Robija slepenā laulību ceremonijā apprecējusi savu ilggadējo mīļoto vīrieti Tomu Akerleju, ceremonija norisinājusies Austrālijā.

Lai saglabātu kāzas noslēpumā, uz tām jaunais pāris aicināja tikai vistuvākos ģimenes locekļus un labākos draugus, par kuru klusēšanu viņi bija droši, un tas izrādījās pareizs solis, mīlniekiem izdevās apprecēties bez paparaci iejaukšanās.

Tieši Austrālijas piekrastes pilsētā Goldkostā aktrise vienmēr sapņojusi apprecēties, jo visu bērnību sapņojusi par kāzām mājās un arī pieaugot to vēlējusies piepildīt.

Slavenības mīļotais ir dzimis Anglijā, bet, apzinoties, cik būtiski Margotai ir precēties savās bērnības mājās, atbalstījis viņas ieceri.

Kāzas apzināti tika rīkotas pirms Ziemassvētkiem, jo pāris nekad nebija viesojies pie aktrises ģimenes un tā ir lieliska iespēja gan Margo, gan Toma ģimenei būt kopā visas svētku brīvdienas.

Vēl pirms pāris mēnešiem aktrise intervijā izteicās, ka baumas par jau notikušām laulībām ir meli, viņa nespēj atrast pat vienu brīvu dienu tuvāko pāris gadu darba grafikā, lai apmeklētu pati savas kāzas, tāpēc, tās neplānojot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu