Video: Irbe aicina uz labdarības hokeja spēli Ūdrīša atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Trešdien, 21. decembrī, plkst. 18.00 Ogrē, Vidzemes ledus hallē tiks aizvadīta īpaša Latvijas čempionāta hokejā labdarības spēle mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša atbalstam. Latvijas čempionāta spēlē tiksies «Kurbads» un «Prizma» komandas. Visi ienākumi no ieejas biļetēm tiks ziedoti mūziķa rehabilitācijai. Biļetes cena ir divi eiro.

Leģendārais latviešu hokeja vārtsargs Artūrs Irbe par gaidāmo spēli: «Ikvienam no mums dzīvē gadās smagi brīži, kad ir nepieciešama palīdzība. Šobrīd tā ir nepieciešama Rolandam Ūdrim, tāpēc visi vienosimies un tiksimies labdarības spēlē mūziķa rehabilitācijai!»

Grupas «The Hobos» līderi, komponistu, dzejnieku un ceļotāju Rolandu Ūdri šā gada 17. janvārī notrieca automašīna. Vairākas nedēļas Ūdrītis cīnījās par dzīvību. Šo cīņu mūziķis uzvarēja, tomēr priekšā vēl tāls ceļš līdz pilnīgai rehabilitācijai, un Rolandam šobrīd ir vajadzīga pilna aprūpe un uzmanīga kopšana.

Līdzjutēji, kam nebūs iespējas apmeklēt spēli klātienē, var sniegt atbalstu, zvanot pa tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 eiro) vai ar pārskaitījumu fondam «Ziedot.lv» ar norādi Rolandam Ūdrim.

Spēles vietā būs pieejama arī ziedojumu kastīte mūziķa atbalstam. Līdzjutējiem klātienē būs lieliska iespēja tikt pie vērtīgām balvām no «Kurbada» komandas atbalstītājiem. Labdarības spēlei būs iespējams sekot līdzi tiešraidē sportacentrs.com TV kanālā.

Hokeja klubs «Kurbads» šogad aizvada savu 20. sezonu, bet pēdējās trijās sezonās ir izcīnījis sudraba medaļas Latvijas čempionātā. Komandas galvenais treneris ir Rodrigo Laviņš, bet sastāvā ir vairāki Latvijā zināmi hokejisti - Juris Štāls, Aleksandrs Macijevskis, Mārtiņš Raitums, Bruno Zabis, Koba Jass un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu