Bredam Pitam - 53!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

18. decembrī viens no Holivudas iekārojamākajiem vīriešiem Breds Pits svin savu 53. dzimšanas dienu. Breds ir ne vien bezgala simpātisks, bet arī talantīgs aktieris un veiksmīgs kinoproducents, kuram privātā dzīve gan šobrīd diemžēl ir mazliet sašķobījusies... Bet tad arī novēlam - lai mīlestībā viss sakārtojas!

Breds Pits saņēmis Zelta Globusa balvu par labāko otrā plāna lomu 1995. gada filmā «12 pērtiķi». Pits piecas reizes ticis nominēts Kinoakadēmijas balvai - trīs reizes kā aktieris par lomām filmās «12 pērtiķi» (1995), «Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu» (2008), «Naudas spēle» (2011) un divas reizes kā producents par filmām «Naudas spēle» (2011) un «12 gadi verdzībā» (2013). Pēdējā no tām («12 gadi verdzībā») arī ieguva Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā filma. Bez tam tā saņēma BAFTA kino balvu «Labākā filma».

Preses izdevumos Pits bieži tiek saukts par vienu no vispievilcīgākajiem vīriešiem pasaulē. Viņa bijusī laulība ar aktrisi Dženiferu Anistoni un pašreizējās attiecības ar Andželīnu Džoliju ir plaši aprakstītas presē. Viņš ir sešu bērnu tēvs, no kuriem trīs ir adoptēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu