Skandalozas slavenības, kurām reiz grūti nācās atrast viesnīcas, kurās apmesties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Sabiedrībā pazīstamas personas nereti ir ar saviem untumiem un sajūtu, ka valda pār pasauli, tas izpaužas arī ceļojumos, kad jāapmetas viesnīcās, un nereti numuriņi tiek izdemolēti un no slavenību kaprīzēm cieš viesnīcas personāls.

Dziedātājs Rods Stjuarts tikai pēc četrdesmit gadiem atkārtoti tika ielaists «Holliday Inn» viesnīcā. Jaunības gados mākslinieks kopā ar grupas biedriem viesnīcā rīkoja traku «grūpiju» apmeklētu ballīti, sasita mēbeles, izsita logus, tas viss veicināja viesnīcas īpašnieka nevēlēšanos grupu vairāk redzēt savā viesnīcā.

Aktieris Džonijs Deps, vēl esot attiecībās ar modeli Keitu Mosu, apmetās «The Mark hotel», kur strīda laikā pāris salauza skapi un bija spiesti samaksāt 10.000 dolāru. Deps nav vēlējies atstāt viesnīcas telpas, kad to lūguši darbinieki, tāpēc aktieris pat tika arestēts.

Modele Keita Mosa ilgus gadus nav varējusi atgriezties Losandželosas viesnīcā «Four Seasons», jo atļāvusies pīpēt numuriņā, kā arī atļāvusi saviem kucēniem nokārtoties viesnīcas greznajās mēbelēs.

Dziedātāja Kortnija Lova 2009.gadā apmetās «Irving Place» viesnīcā un astoņu stundu laikā paspēja radīt apkopējām daudz pārsteigumu: istabā mētājās šļirces, tamponi un visur valdīja nekārtība.

Aktrise Lindsija Loena zina, kā svinēt dzimšanas dienas. 2012.gadā pēc dzimšanas dienas viesnīcas «W Hotel in Union Square» numuriņā zvaigzne saņēmusi rēķinu par 550 000 dolāru un aizliegumu jebkad apmesties slavenajā viesnīcā atkārtoti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu