«Bayern» atgūst pirmo vietu Vācijas bundeslīgas čempionātā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Titulētā Minhenes «Bayern» futbola komanda svētdien viesos, neparādot labāko sniegumu, ar 1:0 (0:0) uzvarēja pastarīti «Darmstadt 98», atgūstot pirmo vietu kopvērtējumā pirms trešdien gaidāmā Vācijas čempionāta līderu dueļa.

«Bayern» vārtus guva spēles 71.minūtē, kad ar skaistu tālsitienu no 25 metriem izcēlās Duglašs Košta, nodrošinot minheniešiem bundeslīgā ceturto uzvaru pēc kārtas.

Tikmēr «Darmstadt 98» cieta jau septīto neveiksmi pēc kārtas, paliekot turnīra tabulas pēdējā, 18.vietā.

«Izcīnījām trīs ļoti svarīgus punktus un šobrīd jūtamies atviegloti, jo tagad nebūs tik lielas spriedzes pirms trešdien gaidāmās cīņas ar «Leipzig» vienību,» pēc uzvaras atzina «Bayern» vārtsargs Manuels Noiers, kurš trešajā mačā pēc kārtas savus vārtus nosargāja neieņemtus.

«Spēlējām pret komandu, kas ir pēdējā vietā, taču šoreiz neparādījām īsto «Bayern» spēli,» atzina vārtsargs.

Pirms cīņas Minhenes kluba galvenajam trenerim Karlo Ančeloti nācās veikt neplānotu maiņu, jo iesildīšanās laikā problēmas ar kājas muskuli radās komandas kapteinim Filipam Lāmam, kura vietā laukumā tika sūtīts brazīlietis Rafinja. Tāpat atpūta tika dota uzbrucējam Arjenam Robenam.

Sestdien Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs otro spēli pēc kārtas guva vārtus, taču, tāpat kā pirms nedēļas, viņa pārstāvētā «Koln» komanda nespēja saglabāt pārsvaru un viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (1:1) ar Brēmenes «Werder» komandu, trešo reizi pēdējos četros mačos samierinoties ar vienu kopvērtējuma punktu.

Pirms nedēļas Rudņevs, aizvadot savu simto spēli bundeslīgā, iesita vārtus pret spēcīgo Dortmundes «Borussia», taču arī šis mačs noslēdzās neizšķirti 1:1.

Šosezon Rudņevs bijis laukumā 11 bundeslīgas spēles, iesitot divus vārtus.

Vēl sestdien pārsteidzošā «Leipzig» savās mājās ar 2:0 (1:0) uzvarēja Berlīnes «Hertha», tikmēr piektdien Dortmundes «Borussia» viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) ar «Hoffenheim» komandu.

Vienu kārtu pirms ziemas pārtraukuma «Bayern» un «Leipzig» ir pa 36 punktiem 15 spēlēs, bet pateicoties labākai iesito un ielaisto vārtu attiecībai Minhenes komanda ir pirmajā pozīcijā. Abas komandas trešdien tiksies savā starpā.

Tikmēr pa 27 punktiem ir «Hoffenheim» un «Hertha» komandām, bet vēl par punktu atpaliek Dortmundes «Borussia» un Frankfurtes «Eintracht», savukārt «Koln» ar 24 punktiem ieņem septīto vietu.

Nākamās spēles Vācijas čempionātā tiks aizvadītas otrdien un trešdien, bet pēc tam būs ziemas pārtraukums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu