Aktrisi Džodiju Fosteri vajā viņā iemīlējusies sieviete

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrisi Džodiju Fosteri un viņas sievu vajā aktrisē iemīlējusies fane, kura uzskata, ka zvaigznei ir jāšķiras un jābūt kopā ar viņu.

Selīna Martelura vairākas dienas uzturējās pie aktrises mājvietas, bet policija neko nav varējusi izdarīt, jo sieviete neatradās aktrises īpašumos. Pat nemitīga zvanīšana pie vārtiem un aicinājumi to ielaist mājā nekādi nepaskubināja policiju rīkoties.

Tiklīdz Džodija šo faktu pateica sievai, tā vērsās tiesā un panāca, lai Selīna nevar tuvoties aktrisei un tās ģimenei, nu trakajai fanei jāatrodas vismaz 100 metru attālumā no sava elka.

Vēlāk, Fosterei dodoties uz Kanādu filmēties, Martelura sekoja tai, apmetās tajā pašā viesnīcā un sūtīja zvaigznei vēstules, sakot, ka atrodas Toronto un ik minūti domā par Džodiju, bet nespēj tai tuvoties, jo slēpjas no policistiem, kurus tai uzrīdījusi greizsirdīgā Fosteres sieva.

Fostere par notikušo runā, intervijās aicina sievieti turēties pa gabalu no viņas ģimenes, uzsverot, ka viņa ir laimīgi precējusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu