Aktrise Sandra Buloka atcēlusi pavasarī gaidāmās kāzas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Piecdesmit divus gadus vecā aktrise Sandra Buloka apdomājusies un nevēlas neko sasteigt savās attiecībās ar fotogrāfu Braienu Rendelu, tāpēc atcēlusi pavasarī gaidāmās kāzas uz nenoteiktu laiku.

Portāls «RadarOnline» raksta, ka Bulokai draugi nemitīgi teikuši, lai viņa nesteidzas ar laulībām vai vismaz noslēdz laulības līgumu, jo viņas līgavainis nerada uzticību.

Sandra beidzot pratusi uz laiku nolikt malā «rozā brilles» un sapratusi, ka kāzas jāatliek tik ilgi, līdz viņa būs droša par mīļoto un vairāk tos nevajās negatīvi notikumi no fotogrāfa pagātnes.

Aktrise sākumā ignorēja ziņas, ka vīrietis atstājis savu bērnu audzināt sievietei, kura cieš no heroīna atkarības, faktu, ka viņš alkohola reibumā izraisījis avāriju un pavadījis četras dienas cietumā, kā arī informāciju, ka Braiens vairakkārt alkohola reibumā izdemolējis viesnīcu numuriņus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu