Kamēr sievas nav mājās, vīrs gandrīz nodedzina dzīvokli

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no "Degpunktā" video

Kārtējais nenodzēstais izsmēķis pakļauj briesmām cilvēku dzīvības. Kāpēc nedrīkst smēķēt iekštelpās un būtiski ir ievērot ugunsdrošības noteikumus?

Kamēr sieva izgājusi no mājām, vīrs gandrīz nodedzina dzīvokli. Tā vakar pēcpusdienā gadījās kādam 49 gadus vecam kungam Jaunjelgavā. Pateicoties kaimiņiem un glābēju operatīvajam darbam, ugunsgrēks, kas izcēlies ģimenes dzīvoklī, tika veiksmīgi likvidēts.

Izskatās, ka savā dabīgajā krāsā palicis un no sodrējiem paglābies vien kaķis, kas tup uz mājas lieveņa. Šodien uguns skartais dzīvoklis atbrīvots no bojātajām mēbelēm un dzīvokļa īpašnieki devušies pastaigā, atstājot vaļā logus, lai izvēdinātu telpas.

Par laimi, arī pats vaininieks, pamanot liesmas, no dzīvokļa esot izkļuvis bez citu palīdzības, bet kāda cita kaimiņiene bažījas, ka viss varēja beigties daudz ļaunāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu