Fani šokēti par aktrises Hilarijas Dafas ieradumu skūpstīt dēlu uz lūpām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Hilarija Dafa publiskojusi portālā «Instagram» fotogrāfiju, kurā redzama skūpstām savu četrus gadus veco dēlu Luku uz lūpām. Fotogrāfija izraisījusi sašutumu, un aktrisei ir ko atbildēt šiem šoka cēlājiem.

Lasot komentārus, kuros aktrisei pārmet skūpstīšanos ar dēlu, viņa nespēja klusēt un atbildēja: ja kādam šāds skūpsts liekas kas nepiedienīgs, seksuāls, viņam ir visas iespējas nesekot viņai sociālajos tīklos, jo viņa nevēlas, lai šādi cilvēki vērotu viņas aktivitātes.

Aktrise šādu skūpstu uzskata par īpašu mātes un dēla momentu un nesaprot, kāpēc ir vecāki, kuri ko tādu uzskata par nepiedienīgu.

Hilarija bērna audzināšanu uzskata par lielāko dzīves izaicinājumu, kurā vienmēr ir jābūt apveltītam ar pareizajām atbildēm, īpaši, ja esi publiska persona un cilvēki par ikvienu situāciju izdara savus secinājumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu