Skatītākie TV kanāli novembrī - TV3, LTV1 un PBK

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr/Joe Lodge

Novembrī Latvijā visvairāk skatītākie televīzijas (TV) kanāli, iekļaujot arī TV skatīšanos ar nobīdi laikā, bija TV3, LTV1 un PBK, liecina pētījumu kompānijas «Kantar TNS» apkopotie dati.

Apkopotie TV kanālu auditorijas dati, kuros iekļauta arī TV skatīšanās ar nobīdi laikā, liecina, ka 2016.gada novembrī TV3 veltīti 12,9% no kopējā TV skatīšanās laika, kam seko LTV1 ar skatīšanās laika daļu 10,8% un PBK ar 9,8% lielu skatīšanās laika daļu no kopējā TV skatīšanās laika.

Kanālam LNT novembrī veltīti 8,3%, kanālam «NTV Mir Baltic» - 6,2%, kanālam «RTR Planeta Baltija» - 5,4%, bet kanāliem «REN TV Baltic» un TV6 katram veltīti 2,8% no kopējā TV skatīšanās laika. Kanāla 3+ skatīšanās laika daļa bija 2,7%, kanāla LTV7 - 2%, kanāla «RīgaTV 24» - 1,3%, kanāla TNT - 1,2% un «Kanāla 2» - 0,8%.

Kanāla «CTC Baltija» un STV katra skatīšanās laika daļa bija 0,7%, kanāla «Nickelodeon» - 0,6% un kanālu 360TV, «FOX», «Kidzone TV» un «Re:TV» katra skatīšanās laika daļa bija 0,5%. Kanālam «Fox Life» veltīti 0,4%, «National Geographic Channel» - 0,3%, kanāliem 1BM un «Sony Channel» katram veltīts 0,1% un «Sony Turbo» - 0,04% no kopējā TV skatīšanās laika.

«Kantar TNS» Reklāmu reģistra vecākais klientu vadītājs Oskars Rumpēters norāda, ka novembrī vidēji katrs skatītājs dienā ir pavadījis par 11 minūtēm vairāk laika nekā oktobrī, skatoties pārraides ar nobīdi laikā. «Konsolidētajos TV datos, kuros apvienota gan lineārā TV, gan TV skatīšanās ar nobīdi laikā, redzams, ka kanālu TV3, LTV1 un LNT programmas ārpus to ētera laika tiek vērotas vairāk, salīdzinot ar citu TV kanālu programmām,» piebilda Rumpēters.

Kā ziņots, ņemot vērā tikai lineārās TV skatīšanās laiku, novembrī skatītākais televīzijas kanāls bija TV3, kam veltīts 11,7% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais kanāls bija LTV1, kam veltīti 10,2% no kopējā TV skatīšanās laika. Uz trešo vietu novembrī noslīdējis PBK, kura skatīšanās laika daļa bija 9,3%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu