Alonso noliedz jebkādas spekulācijas par pievienošanos «Mercedes»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais Pirmās formulas (F-1) spāņu pilots Fernando Alonso noliedzis jebkādas spekulācijas par viņa pievienošanos spēcīgajai «Mercedes» komandai, tādējādi atstājot «McLaren».

Jau ziņots, ka šogad pirmo reizi par F-1 pasaules čempionu kronētais Vācijas braucējs Niko Rosbergs negaidīti paziņoja par karjeras beigām, tāpēc «Mercedes» komandai jāmeklē jauns pilots.

Kā viens no kandidātiem uz Rosberga vietu tiek minēts arī 35 gadus vecais Alonso, kurš pašlaik pārstāv spožumu zaudējušo «McLaren» komandu.

«Es ticu šim projektam un esmu tam pilnībā nodevies. Vēlos atkal kļūt par pasaules čempionu tieši «McLaren» sastāvā,» izteicās Alonso, kura pārstāvētā komanda iepriekšējos divus gadus braukusi ar «Honda» dzinējiem, kas gan cerētos rezultātus vēl nav devuši.

Alonso par F-1 čempionu kļuva 2005. un 2006.gadā.

Iepriekš «Mercedes» vadītājs Toto Volfs izteicās, ka ar jauna pilota atrašanu komanda nesteigsies, taču tās lēmums braucēja nolīgšanā būšot drosmīgs.

Kā reāls kandidāts uz vietu «Mercedes» komandā tiek uzskatīts arī 22 gadus vecais vācietis Paskāls Vērleins, kurš šo sezonu pavadīja vājajā «Manor» vienībā, tomēr pirms tam viņš bija tieši «Mercedes» testpilots. Tāpat starp pretendentiem esot Vācijas pilots Sebastjans Fetels un soms Valteri Botass.

Otrs «Mercedes» pilots ir brits Lūiss Hamiltons, kurš ir trīskārtējs pasaules čempions, taču šogad palika otrais aiz Rosberga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu