Televīzijas raidījuma vadītājs nokritizējis Bekhemu dēla vokālās prasmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Televīzijas raidījuma vadītājs Pīrss Morgans nokritizējis Viktorijas un Deivida Bekhemu vienpadsmit gadus vecā dēla Krūza vokālās prasmes un vēmi kļūt par dziedātāju. Jaunietis bieži vien portālā «Instagram» ievieto video, kuros redzams dziedam.

Morgans savā komentārā izteicies, ka Bekhemi vienkārši izmanto savu dēlu, lai nopelnītu naudu, popularizējot savu ģimeni, gluži tāpat, kā viņi to izdarīja ar vecākā dēla Bruklina vēlmi fotografēt. Raidījumu vadītājs arī neuzskata, ka Deivida un Viktorijas dēls ir apveltīts ar kādām īpašām vokālajām prasmēm.

Pīrsa izteikumiem piekrīt daudzi viņa raidījuma vērotāji, kuri uzskata, ka ikvienam talantam pašam jāspēj pierādīt sevi, ne jāparazitē uz savu vecāku rēķina.

Krūzs Bekhems pagājušajā nedēļā izdeva savu pirmo singlu «If Every Day Was Christmas», kurš jau skan dažādās Anglijas radiostacijās.

Vienpadsmit gadus vecais pusaudzis jau noslēdzis sadarbības līgumu ar dziedātāja Džastina Bībera menedžeri.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu