Krāšņā ceremonijā pirmo reizi pasniegtas Gada balvas skaistumkopšanas speciālistiem kosmetoloģijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raitis Rudovics

Balvas pasniegšanas ceremonija norisinājās pirmdien, 12. decembra vakarā Rīgas Latviešu biedrības namā, sadalot balvas 8 nominācijās - Gada debija, Gada salons, Gada students, Gada inovācija, Gada meistars, Gada ieguldījums, Gada pasniedzējs, Mediju zvaigzne.

Skaistumkopšanas nozares Gada balva «Beauty Expert Award» ir pirmais šāda veida pasākums, ko organizē Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija. Pasākuma organizatori veido šo pasākumu kā ikgadēju skaistumkopšanas nozares augstāko atzinību par sasniegumiem un ieguldījumiem nozares labā. Balvas nominantus ir izvirzījuši paši skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā.

Skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā ir salīdzinoši jauna profesija, tā tika izveidota pirms 10 gadiem, ar augstāko iespējamo izglītību Latvijā. Speciālisti ir ne tikai sava aroda meistari, veicot sarežģītākās un inovatīvākās skaistumkopšanas procedūras, bet arī izglītoti uzņēmēji. Latvijā ir vairāk nekā 300 skaistumkopšanas speciālistu.

Nomināciju laureāti: Gada debija - Olga Konoņenko, Gada salons - Estētikas studija (Ilze Tumšā), Gada students - Madara Kiršteine, Gada inovācija - Maija Bruža, Gada meistars - Santa Roginska, Gada ieguldījums -: Irēna Kermen, Gada pasniedzējs - Rūta Žagare, Mediju zvaigzne - Kristiāna Bonāte.

Pasākuma organizators ir biedrība Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija, kura dibināta 2008. gadā.Tās darbības mērķis ir veicināt skaistumkopšanas speciālistu kosmetoloģijā un citu skaistumkopšanas speciālistu profesionālo attīstību Latvijā un Eiropā.

Balvas laureātiem pasniedza Latvijā pazīstami skaistumkopšanas uzņēmumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu