«Mesa» izziņo koncertu sērijas «Triptihs» īpašos viesus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anita Gigante

Pašmāju mūziķis Gatis Irbe sava jaunā hiphopa projekta «Mesa» ietvaros februārī un martā dosies īpašā koncertu sērijā ar nosaukumu «Triptihs», kura norisināsies trijās Latvijas pilsētās. Katrā no koncertiem ar speciālu programmu uzstāsies arī īpašie viesi.

MESA «Triptiha» Baltajam koncertam Liepājā koncertzālē «Lielais dzintars» ar speciālu programmu pievienosies IGO, bet abos koncertos Valmierā, Drāmas teātrī pirms MESA koncerta programmas uzstāsies indie-pop projekts «DALUNA». Savukārt Mesa «Triptiha» noslēgumā – Sarkanajā koncertā īpašie viesi būs leģendārā grupa «JUMPRAVA».

«Mums ir ļoti liels gods, ka varēsim būt ar šiem leģendārajiem māksliniekiem uz vienas skatuves,» saka Gatis Irbe. «Tāpat mūs ir ļoti uzrunājusi jaunā muzikālā projekta «Daluna» mūzika, tāpēc vēlējāmies dot iespēju mūsu koncerta apmeklētājiem iepazīties ar ko jaunu un skanīgu.»

«Triptiha» koncertu sērija norisināsies:

04.02.2017. – Baltais koncerts Liepājā, koncertzālē «Lielais dzintars»

17.02.2017. – Zaļais koncerts Valmierā, Valmieras Drāmas teātrī

11.03.2017. – Sarkanais koncerts Rīgā, koncertzālē «Palladium»

Dziesmas no pirmā studijas albuma, kā arī jaunie skaņdarbi koncertos skanēs dzīvajā izpildījumā.

Biļetes uz koncertu sēriju «Triptihs» iegādājamas «Biļešu servisa» kasēs, kā arī internetā šeit:

www.bilesuserviss.lv

Šā gada maijā Gata Irbes hiphopa projektam «MESA» tika izdots studijas albums. Pirms albuma fizisko kopiju nonākšanas veikalu plauktos to varēja iegādāties, klausītājam pašam nosakot savu cenu, labdarības kampaņā «Mēs ar MESA», kur visi iegūtie līdzekļi tika ziedoti bērniem ar kustību traucējumiem. Labdarības kampaņa darbojas vēl joprojām, tādējādi ir saziedoti jau vairāk nekā 16 000 EUR un ir savākts nepieciešamais finansējums, lai deviņi bērni varētu sākt rehabilitāciju. Septiņi no viņiem rehabilitācijas kursu jau ir izgājuši, un projekta sociālajos tīklos arī tiek aktīvi sekots līdzi saziedoto līdzekļu izlietojumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu