Video, kas sadusmoja daudzus: «vīrietis» bez iemesla nogrūž sievieti pa trepēm Berlīnes metro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas policijai izdevies atrast vienu no vīriešiem, kas bija iesaistīti šokējošā incidentā Berlīnes metro. Kā redzams video, četru vīriešu kompānija seko kādai sievietei, kura kāpj lejā pa kāpnēm uz metro. Viens no vīriešiem sievietei spēcīgi iesper pa muguru, tādējādi viņu nogrūžot pa trepēm.

Berlīnes policija pēc notikušā izplatīja novērošanas kameru video, lūdzot atsaukties kādu, kas ļaundarus varētu atpazīt, tomēr ilgstoši nekāda informācija netika saņemta.

Pēc tam, kad dziedātājas Lady Gaga un aktrises Šarlīzes Teronas miesassargs Maikls Kūlers sāka publisku kampaņu, piesolot 2000 eiro lielu atlīdzību, vienu no vīriešiem izdevies atrast.

Nav skaidrs, kas vīriešu kompāniju motivēja šādi rīkoties. Vīrietis, kurš sievietei iespēra, video redzams tērpies ādas jakā un džinsās, rokās turot alus pudeli un cigareti.

Iepriekš vairāki mediji vēstīja, ka uzbrucēji, iespējams, bija imigrantu vīrieši, taču šī informācija nav apstiprināta. Arī Berlīnes policija pēc aresta sīkāku informāciju pagaidām nesniedz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu