Apgādā «Kontinents» jauns Baldači trilleris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā «Kontinents» klajā nācis daudzu «New York Times» bestselleru autora Deivida Baldača (David Baldacci) romāns «Pēdējā jūdze» («The Last Mile»), informē izdevēji.

Par grāmatu

Melvins Marss reiz bija talantīgs futbolists, kuram tika paredzēta galvu reibinoša karjera, pasaules slava, miljoni bankas kontā... Tagad viņš gatavojas saņemt augstāko soda mēru – nāvējošu injekciju. Pēdējā brīdī nāvessoda izpilde tiek apturēta – Marsa izdarītajos noziegumos atzinies kāds cits ieslodzītais. Izmeklētājiem jāatbild uz ļoti sarežģītiem jautājumiem. Vai tiešām Marss ir nepatiesi apsūdzēts un ASV tiesu sistēmas dēļ nevainīgiem cilvēkiem cietumā jāpavada gadu desmiti? Bet varbūt negaidītais pavērsiens ir tikai meistarīgi iestudēta izrāde?

Šo rēbusu atrisināt uzņemas Eimoss Dekers – ar fenomenālu atmiņu un antisociālu raksturu apveltīts detektīvs, kurš patiesību vērtē augstāk nekā pieklājību. Ar viņa gādību pie lietas izmeklēšanas ķeras īpašā FIB vienība, pat nenojaušot, cik smagas sviras tiks iekustinātas šī nežēlīgā, bet šķietami banālā nozieguma cēloņu meklējumos.

Deivids Baldači

Latvijā izdotais autora romāns «Džekpots» jau tūlīt pēc iznākšanas grāmatnīcās kļuva par vienu no pirktākajām grāmatām.

Deivids Baldači ir viens no spēcīgākajiem trilleru rakstniekiem mūsdienās. Autora romāni tulkoti 45 valodās un izdoti vairāk nekā 80 valstīs. Baldači ir panākumiem bagāts autors, kā arī jurists un filantrops, viņš dibinājis privātu fondu cīņai ar analfabētismu Wish You Well.

«Satraucoši un izglītojoši! Kā vienmēr, Baldači darbība ir strauja un mežonīga. Pēdējā jūdze ir kaut kas vairāk par ierastu trilleri,» raksta «Associated Press».

«Pārliecinoši samezglots sižets sniedz emocionālu rezonansi. Grāmatas beigās autors pārsteidz ar izkoptu virtuozitāti, sagriežot notikumu plūsmu negaidītā virzienā,» raksta «Library Journal»

No angļu valodas tulkojusi Liene Akmens, vāka dizains Artūrs Zariņš, 464 lpp.

www.kontinents.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu