Vai sieviete drīkst vilkt vienu kleitu vairākas reizes? Runā Maija Silova

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Laikā, kad visapkārt ņirb darba ballītes, draugu «tusiņi», ģimenes sanākšanas svētki un krāšņie Jaunā gada karnevāli, īpaši aktuāls kļūst jautājums par tērpu izvēli katram no tiem. Ja vīriešiem tas, visticamāk, nesagādā galvassāpes, jo skapī karājas viens uzvalks, kas papildināts ar citas krāsas kreklu vai kaklasaiti, tiek izmantots dažādos dzīves gadījumos, tad sievietei ir pavisam citādi. Kuru no daudzajiem tērpiem izvēlēties? Vai pieļaujams vairākos pasākumos ierasties vienā un tajā pašā kleitā? Savā pieredzē dalās televīzijas seja un par Latvijas stila ikonu dēvētā Maija Silova.

Maija Silova, kura visai bieži iejūtas arī pasākumu vadītājas lomā, ir pārliecināta, ka ir pieļaujams vienu un to pašu tērpu vilkt uz vairākiem notikumiem. Taču vēlams, lai tie nebūtu viena un tā paša formāta pasākumi un arī dalībnieki ik reizi būtu citi. «Katru pasākumu apmeklēju vai vadu ar jaunām emocijām, izmaiņām savā personībā un garastāvoklī. Tādēļ arī viens un tas pats apģērbs mēdz izskatīties dažādi,» raidījumā «Starp mums runājot», kuru ik otrdienu plkst. 21:00 iespējams vērot televīzijā «STV Pirmā!», atklās Maija Silova. Piebilstot, ka tērpu iespējams «atsvaidzināt» un papildināt ar dažādām rotām un aksesuāriem, ļaujot tam izskatīties pavisam citādi. Maija stāsta, ka viņas drēbju skapis ir diezgan liels un ietilpīgs. Viņa labprāt patur tos tērpus, kas saistās ar īpašām emocijām un patīkamām atmiņām, bet daļu apģērba mēdzot atdot vai dāvināt arī draugiem.

Par sievietes un vīrieša attiecībām un to, vai tās ir komandas darbs vai gluži otrādi – vienkārša dzīvošana kopā, sarunu šovā «Starp mums runājot» kopā ar Maiju Silovu diskutēs mūziķis Normunds Rutulis, kā arī humorists un aktieris Jānis Jarāns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu