Modele Dženisa Dikinsone iestūrējusi laulības ostā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

10.decembrī pirmā pasaules topmodele, sešdesmit vienu gadu vecā modele Dženisa Dikonsone apprecēja savu mīļoto, psihoterapeitu Robertu Gerneru.

Modele un psihoterapeits apprecējās Dikinsones draudzenes mājā, mazā, intīmā ceremonijā.

Dženisa bija izvēlējusies dizaineres Džeinas Brūkas kleitu, kura ļāva viņai izskatīties starojošai un laimīgai, kā arī noslēpa slimības un operācijas atstātās rētas.

Banketā uzstājās vairākas grupas, viesi baudīja dažādus ēdienus, bet jaunais pāris savu pirmo deju dejoja pie dziesmas «You Don't Own Me».

Kā vienu no viesiem Dikinsone bija uzaicinājusi arī savu ārstu, kura uzraudzībā viņa cīnās ar krūts vēzi. Sieviete savas runas laikā izplūda asarās un teica lielu paldies ārstam, jo, pateicoties viņam, tā piedzīvojusi skaistāko dienu savā dzīvē – kāzas.

Runājot par iepazīšanos ar vīru, modele paziņoja, ka, to ieraugot un pārmijot pāris teikumus, jutusies kā runājot ar vienradzi, kas ir viens un unikāls, ne tāds kā citi.

Dikinsonei 10.decembrī noslēgtās laulības ir jau ceturtais mēģinājums atrast laimi personīgajā dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu