KHL jau šonedēļ pēkšņi varētu pāriet uz pagarinājumu «trīs pret trīs»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Jau no šīs ceturtdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos pagarinājums tiks izspēlēts «trīs pret trīs» formātā, aģentūrai «R-Sport» apgalvojis līgai pietuvināts avots.

Formāts «trīs pret trīs» pagarinājumos no pērnās sezonas tiek aizvadīts Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kas spēli padarījis ļoti ātru, tomēr arī haotisku. Tāpat šādā formātā pagarinājums tika izspēlēts arī Pasaules kausā hokejā.

Maijā Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) kongresā tika lemts, ka šāds formāts no nākamās sezonas tiks izspēlēts arī pasaules čempionātos augstākajās divīzijās vīriešiem, sievietēm un junioriem.

«Trešdien KHL klubu vadītāju sanāksmē tiks apstiprinātas izmaiņas pagarinājuma izspēlē regulārā čempionāta mačos. No 15.decembra pagarinājumi tiks izspēlēti «trīs pret trīs» formātā. Šis jauninājums tiks ieviests izlases interesēs,» teicis avots.

Patlaban vairākums KHL tiek izspēlēts, spēlējot četriem laukuma spēlētājiem un vārtsargam katrā komandā.

Kad līdz regulārā čempionāta beigām palikusi aptuveni trešdaļa no paredzētajām 60 spēlēm, KHL un Rietumu konferences līdere ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA, kas 39 mačos tikusi pie 98 punktiem.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» ar 34 punktiem 39 mačos ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot 26 punktus.

Rīgas «Dinamo» savā nākamajā spēlē tieši pēc nedēļas viesosies pie Novosibirskas «Sibirj» komandas. Šogad Latvijas vienībai mājas spēles vairs nav plānotas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu