Vairāk nekā gadu aktieris Džūda Lovs nesazinās ar mazo meitiņu Sofiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džūda Lovs nevar sev piedēvēt laba tēva titulu, zvaigzne pusotru gadu nav saticis un komunicējis ar savu septiņus gadus veco meitiņu Sofiju.

Sofija dzīvo Floridā kopā ar māti, modeli Samantu Bērku, bet aktieris ne reizi viņu nav apciemojis tās mājvietā un nezina, kādos apstākļos dzīvo viņa bērns.

Visa komunikācija, kura zvaigznei ir bijusi ar meitu, ir Samantas veicināta, jo viņa vairākkārt ieradusies kopā ar mazo Sofiju ciemos pie aktiera.

Lovs meitu satiek tikai reizi gadā, pēdējo reizi tas noticis 2015. gadā sākumā, kad viņu Londonā filmēšanās laikā apciemoja meitiņa un viņas māte.

Sofija par spīti tam, ka tēvam nav laika un vēlmes viņu satikt, dievina tēvu un uzskata, ka viņš neatrod laiku viņai tāpēc, ka daudz strādā.

Lovs un Bērka iepazinās laikā, kad aktieris filmējās filmā «Šerloks Holmss»; viņu attiecības beidzās, kad piedzima meita Sofija. Sofija ir zvaigznes ceturtais bērns, un ik mēnesi viņš tās mātei nosūta sešus tūkstošus dolāru lielu uzturnaudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu