UFC čempions Aldu: Organizācijā valda pilnīgs haoss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC čempions pusvieglajā svarā Hosē Aldu (26-2) uzskata, ka organizācijā valda haoss. Tā neļauj cīkstoņiem, kuri to ir pelnījuši, aizvadīt titulcīņas, brazīlietis paudis «Yahoo Sports».

«UFC jau sen ir haoss. Ne tikai manā situācijā, tas sākās jau krietni agrāk,» teica Aldu. «Sākotnēji tika izjaukta pusvieglā kategorija, tagad tas pats notiek ar vieglo.»

Aldu atguva pusvieglās kategorijas čempionu jostu. Tā tika atņemta kolorītajam īram Konoram Makgregoram, kurš gada laikā šo jostu neaizstāvēja.

«Habibs Nurmagomedovs (24-0) parakstījis divus kontraktus par titulcīņas aizvadīšanu, taču joprojām par to nav cīnījies. Pusvidējā svarā gaida Demians Maia, bet Ronaldu Souza gaida vēl ilgāk. Viņš vienmēr uzvar, bet iespēju cīnīties par titulu nesaņem. Viņi tikai saka, ka būs titulcīņa, bet tās nav. Šķiet, nebūs nekad. Pilnīgs haoss,» norādīja Aldu.

UFC vairāki zināmi cīkstoņi kritizējuši jau iepriekš, paužot neapmierinātību ar Danas Vaita vadīto organizāciju. Vairāki no viņiem piedraudējuši lauzt līgumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu