Apprecējušies seriālu «Pretty Little Liars» un «Suits» galveno lomu atveidotāji

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: buzzfoto

Nedēļas nogalē Kalifornijā bohēmiskā ceremonijā gredzenus mija ASV seriāla «Pretty Little Liars» («Mazās jaukās meles») aktrise Trojana Belisario un seriāla «Suits» («Ģēnijs uzvalkā») aktieris Patriks Dž.Adamss.

Pāris, kurš saderinājās 2014.gada februārī pēc trīs gadu ilgām attiecībām, apprecējās sestdien, bet svinības turpinājās visu nedēļas nogali.

Kā kāzu dāvanu jaunais pāris savus 200 viesus aicināja ziedot labdarībai - fondiem «David Suzuki Foundation» un «SickKids Hospital».

Viesi nedēļas nogalē tika izmitināti īpaši izveidotās teltīs, bet jaunais pāris svinību vietā ieradās ar tuvākajiem draugiem un tuviniekiem īpaši pārveidotā skolas autobusā, kuru rotāja uzraksts «Almost Married» («Gandrīz precējušies»). Autobusu vadīja pats līgavainis.

Viesu vidū bija līgavaiņa kolēģe aktrise Sāra Rafertija, «Pretty Little Liars» autore Marlēne Kinga, kā arī seriāla aktieri Lūsija Heila, Ešlija Bensone, Saša Pītersa, Kīgans Alens un Īans Hārdings, kā arī Adamsa tuvs draugs aktieris Kriss Pains.

Foto: AFP/LETA

Paparaci īpaši ievēroja, ka uz svinībām nav ieradusies Adamsa seriāla partnere Megana Mārkla, kuras attiecības ar princi Hariju nesen izpelnījās plašu uzmanību. Sestdien Mārkla tika manīta Toronto dodamies uz jogas nodarbību. Mārklas un Adamsa atveidotie varoņi seriālā ir kaislīgi mīlnieki, tomēr ārpus ekrāna abi aktieri reti piedalās kopīgos pasākumos, lai gan abi uzsver, ka ir labi draugi un nekādu nesaskaņu viņiem neesot.

Belisario slavu iemantoja ar Spenseres Heistingsas lomu «Pretty Little Liars», kura filmēšana ir pabeigta, bet seriāla pēdējās - septītās sezonas - noslēguma sērijas skatītāju vērtējumam tiks nodotas aprīlī.

Foto: buzzfoto

Savukārt Adams, kurš ir kaislīgs fotogrāfs, jau sešus gadus atveido Maiku Rosu seriālā «Suits». Pašlaik turpinās darbs pie seriāla sestās sezonas otrās daļas filmēšanas, bet kanāls USA ir apstiprinājis, ka tiks veidota arī seriāla 7.sezona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu