Diennakts laikā uz «Guns N' Roses» koncertiem pārdots miljons biļešu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Diennakts laikā pārdots vairāk nekā viens miljons biļešu uz amerikāņu rokgrupas «Guns N'Roses» turnejas, kurā apvienojušies oriģinālā sastāva dalībnieki, koncertiem Eiropā un Kanādā, paziņoja koncertu organizators «Live Nation». Turnejas «Not in This Lifetime» koncerti Lielbritānijā, citviet Eiropā un Kanādā plānoti nākamgad.

Biļetes uz 2017. gada koncertiem ASV sāka tirgot sestdien vietnē «Ticketmaster».

«Not in This Lifetime» piedalās trīs «Guns N’Roses» oriģinālā sastāva dalībnieki: Aksels Rouzs, ģitārists Slešs un basģitārists Dafs Makagans.

Par pirmajiem grupas apvienošanās koncertiem tika paziņots martā.

Janvārī grupa uzstāsies Japānā, bet pēc tam arī Austrālijā. Eiropā grupas koncertturnejas pieturvietas ir Londona, Dublina, Minhene, Gdaņska, Cīrihe un vairākas citas vietas.

Slešs grupu, kurai pieder vispārdotākais debijas albums pasaulē, atstāja 1996.gadā. Kopš tā laika Rouzs uzstājies ar citiem mūziķiem, bet grupa nav sasniegusi tādu popularitāti, kādu baudīja pagājušā gadsimta 80.gados un 90.gadu sākumā, kad uz skatuves bija gan Rouzs, gan Slešs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu