Šomases dedzība izglābj dāmu komandu no kaunpilna zaudējuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas vakars LTV1 ēterā pagāja Guntara Rača un grupas «bet bet» asprātīgo un tik pazīstamo un iemīļo melodiju skanējumā. Muzikālo dueli, kā allaž, izspēlēja dāmu un kungu komandas. Šonedēļ Dagmāras komandā skatuves mākslas un runas konsultante Zane Daudziņa, dziedātājas Antra Stafecka un Liene Šomase, savukārt Intara komandā – LTV režisors Arvīds Babris, dziedātājs Atis Auzāns un mūzikas pazinējs Arvīds Mūrnieks. Šoreiz spēle noslēdzās ar vēl nebijušu rezultātu. Pirmo reizi «Manā dziesmā» – neizšķirts!

Šī bija spraiga spēle, cīņas gars bija jūtams. Dāmas izmisīgi centās turēties pretī kungu pārsvaram. Abām komandām labi padevās radošie uzdevumi, kuros bija gan jāspēlē mūzikas instruments, gan jāzīmē. Tajos spēles rezultātu izšķīra sekundes. Kungu komanda tikai par vienu sekundi bija ātrāki dziesmas atminēšanā, savukārt dāmas – zīmēšanā. Zināšanas par otras komandas dalībniekiem un arī intuīcija šoreiz piekliboja abām komandām. Spēlē «Kā dziesma tā ir» neviena no komandām nespēja uzminēt pretējās komandas dalībnieku dziesmas. Pat izvēloties līdz šim neizmantotu metodi – vienam dalībniekam nosaucot divas dziesmas – minējumi bija gaužām nepareizi. «Fināla sprints», kā ierasts, izšķīra arī šīs spēles rezultātu. Lienei Šomasei izdevās pirmajai nospiest pogu un kopā ar Zani Daudziņu nosaukt pareizu atbildi uz piecus punktus vērto jautājumu. Šis dedzīgais solis paglāba dāmas no zaudējuma, taču neļāva arī svinētu uzvaru. Pirmo reizi «Mana dziesma» pastāvēšanā abas komandas ieguva vienādu punktu skaitu.

Spēli atkārtojumā var noskatītieswww.replay.lv, savukārt nākamajā muzikālajā duelī, kas LTV1 ēterā būs skatāma 17. decembrī, Dagmāra un Intars kopā ar spēles dalībniekiem dziedās, minēs, zīmēs un spēlēs leģendārās grupas «Līvi» dziesmas. Līdz tam – klausieties grupas dziesmas Latvijas Radio 2 ēterā un spēlējiet spēli portālāwww.draugiem.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu