Aktrise Dženifera Lorensa filmās atsakās veikt kaskadieru trikus, bet izmanto dublieri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vairums Holivudas aktieru filmās izmanto kaskadierus, bet daudzus trikus veic arī paši, tas neattiecas uz vislabāk apmaksāto Holivudas aktrisi Dženiferu Lorensu, aktrise nekad nav veikusi nevienu triku un visas viņas bīstamās ainas izpilda kaskadieri.

Dženifera Lorensa uzskata, ka viņai nav jāfilmējas šādās ainās, jo katram ir jādara savs darbs: viņai jāpievēršas aktiermākslai, bet kaskadieriem - trikiem, un, to visu saliekot kopā, tiek iegūts perfekts rezultāts.

Lorensa sauc par bezatbildību citu aktieru vēlmi pašiem izpildīt trikus, jo nereti viņi traumē sevi, aptur filmēšanas procesu, bet tas viss varētu arī nenotikt, ja kāds neizdomātu pašapliecināties.

Tieši aktrises nostājas dēļ viņas un aktiera Krisa Preta jaunajā filmā «Passengers» visus trikus izpilda aktieris Kriss Prets, jo viņš dievina šo nodarbi un reti kad izmanto dublieri kaskadieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu