Aktieris Džordžs Klūnijs vēlas šķirties no sievas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ārzemju prese raksta, ka 2016.gada paziņojumiem par šķiršanos var pievienoties arī aktiera Džordža Klūnija un juristes Amalas Klūnijas šķiršanās. Pāris jau labu laiku nespējot sarunāties bez strīdiem un jau plāno, kā sadalīt 300 miljonus.

Aktieris Džordžs Klūnijs jau sen būtu iesniedzis šķiršanās pieteikumu, bet baidās, ka sieva, juriste būdama, pratīs sev iegūt lielāko daļu no viņu kopīpašumiem un bankas konta līdzekļiem.

Zvaigzne baidās, ka sieva rīkos pret viņu tādu pašu «melno» reklāmas kampaņu kā aktrise Andželīna Džolija pret aktieri Bredu Pitu.

Žurnāls «Ok!Magazine» raksta, ka pāra nesaskaņās vainojams fakts, ka Amala nespēj palikt stāvoklī, bet Džordžs nevēlas izskatīt citas iespējas, kā tikt pie bērniem.

Aktieris noguris no nemitīgajiem pūliņiem ieņemt bērnu un dzīves pakārtošanas tikai šim vienam vienīgajam notikumam, kuru viņi nespēj piepildīt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu