Septiņdesmit trīs gadu vecumā Miks Džegers astoto reizi kļuvis par tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājs, grupas «The Rolling Stones» solists Miks Džegers septiņdesmit trīs gadu vecumā astoto reizi kļuvis par tēvu. Slavenības mīļotā sieviete Melānija Hamrika dāvājusi tam dēlu.

Astotajā decembrī pasaulē nācis Mika Džegera un Melānijas Hamrikas dēls, pāris ir laimīgi, ka kļuvuši par vecākiem, un lūdz presi, kā arī fanus respektēt to privāto dzīvi.

Oficiālajā paziņojumā teikts, ka jaundzimušais jūtas lieliski un viņa dzimšanas mirklī slimnīcā atradies arī bērna tēvs.

Jūlijā mākslinieks paziņoja, ka viņa mīļotā sieviete, balerīna, kura ir tikai trīsdesmit gadus veca, gaida tā bērnu. Pāris ir kopā jau divus gadus.

Miks Džegers ir tēvs četrdesmit sešus gadus vecajai Karisai, četrdesmit piecus gadus vecajai Džeidai, trīsdesmit divus gadus vecajai Elizabetei, divdesmit četrus gadus vecajai Džordžai Maijai, trīsdesmit vienu gadu vecajam Džeimsam, astoņpadsmit gadus vecajam Gabriēlam, septiņpadsmit gadus vecajam Lukam.

Septiņdesmit trīs gadu vecumā Džegers ir arī trīs reizes kļuvis par vectētiņu un vienu reizi par vecvectētiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu