«Greja nokrāsu» jaunais rullītis vēl seksīgāks!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septembrī daudzi no jums iekrampējās krēslā un aizturēja elpu, kad vēroja pirmos jaunās filmas «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») kadrus. Šo nodarbi varat atkārtot arī tagad, jo publicēts otrais - vēl seksīgāks, vēl aizraujošāks gaidāmās filmas reklāmas rullītis.

Aktieru pāris Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans atkal ir kopā, un līdz filmas pirmizrādei jāpagaida vien pāris mēneši.

Jaunajā rullītī pāris ļaujas mīlas rotaļām gan dušā, gan pārpildītā liftā.

Iepazīstam arī jaunu varoni - Kimas Beisingeres tēloto Elēnu Linkolnu, sievieti, kas ir seksuāli izmantojusi Greju jaunībā.

«Vai tu domā, ka esi pirmā sieviete, kas centusies viņu glābt?» viņa jautā reklāmas rullītī.

Erotiskā romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») turpinājuma pirmā filma uz ekrāniem iznāks 2017. gada 14. februārī, bet «Fifty Shades Freed» («Brīvība piecdesmit nokrāsās») nāks klajā 2018. gada 9. februārī.

Rakstnieces E.L. Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmās daļas ekranizācija ir kļuvusi par popkultūras fenomenu, nopelnot miljonus ne tikai ar grāmatu tirdzniecību, bet arī ar filmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu