Kardašjanu ģimenes Ziemassvētku pasākumos nebūs iespējams redzēt Kailiju un Kendelu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Kardašjanu un Dženeru klana «galva» Krisa Dženere izlēmusi neļaut jaunākajām meitām piedalīties svētku pasākumos, jo vēlas tām sniegt mācību. Pirmais solis jau sperts, mazās māsiņas nav redzamas ģimenes svētku apsveikumā.

Šādu soli Krisa spērusi, jo jaunākās ģimenes atvases nespēj samierināties, ka vecākās māsas ir populārākas, un par galveno dzīvē uzskata to apsteigšanu slavas ziņā.

Jaunākā Dženeru māsa pēc Kimas Kardašjanas aplaupīšanas ne reizi nav apciemojusi māsu, bet paspējusi piezvanīt un pateikt, ka Kima jau ir veca, tāpēc viņa un Kendela to drīz vien «nometīs» no ģimenes karalienes pjedestāla.

Kailija pat vēlējusies izveidot savu realitātes šovu, bet divas reizes viņas ideju kanāls «E!» noraidījis, sakot, ka jaunā sieviete nav gana interesanta un populāra savam šovam.

Krisa nevēlas Ziemassvētkos nekādas intrigas, cīņas, tāpēc izlēmusi izslēgt no visiem svētku pasākumiem savas jaunākās meitas, gan lai sniegtu viņām mācību, gan lai neizbojātu ģimenes svētkus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu