Dziedātājas Meraijas Kerijas jaunais vīrietis: «Es viņu mīlu no visas sirds»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Intervijā izdevumam «E!News» dziedātājas Meraijas Kerijas jaunais mīļotais, dejotājs un horeogrāfs Braiens Tanaka pastāstīja, ka jau ilgu laiku ir iemīlējies dziedātājā, un apstiprināja viņu attiecību faktu, sakot, ka tās ir attiecības, ne mirkļa aizraušanās.

Horeogrāfs atklāja, ka vienmēr mīlējis Meraiju, bet nekad nav bijis piemērots mirklis spert kādu soli, lai izmēģinātu laimi; tiklīdz šāda iespēja parādījusies, viņš to izmantojis.

Meraija un Braiens ir pazīstami jau no 2005.gada un, sākot kopā strādāt, ātri vien kļuva par labiem draugiem, jo tieši tāpēc, ka vīrietis iemīlējās dziedātājā, viņš tai vēlēja visu to labāko un bija apmierināts pat ar kopā pavadītu laiku draugu statusā.

Horeogrāfs priecājas, ka Meraija vienmēr redzējusi viņā potenciālu gan kā dejotājam, gan horeogrāfam, jo iepazīšanās mirklī viņš vēl bijis «zaļš» dejotājs, bet viņa tam noticējusi un motivējusi attīstīties.

Izbeidzot attiecības ar miljardieri Džeimsu Pakeru, dziedātāja Meraija Kerija ilgi neskuma, bet atrada mierinājumu un, iespējams, jaunu mīlestību dejotāja Braiena Tanakas veidolā.

Pāris pavadījuši brīvdienas Havaju salās, baudot romantiskus mirkļus, neslēpjoties no paparaci objektīviem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu