Naitlijas pielūdzējam tiesa piespriež piespiedu ārstēšanos psihiatriskajā klīnikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Decembra sākumā norisinājās tiesas prāva pret aktrises Keiras Naitlijas izsekotāju Marku Revilu, beigu beigās vīrietim būs gan jāārstējas psihiatriskajā klīnikā, gan jāpavada laiks cietumā.

Divpadsmit nedēļas vīrietis izsekoja aktrisi Keiru Naitliju, sūtīja viņai pastkartītes ar kaķu attēliem, kā arī dažādus ierakstus ar ņaudošiem kaķiem.

Ieraugot vīrieti zem savas mājas logiem ņaudot kā kaķi un saucot viņas vārdu, aktrise notiekošajā iesaistīja policiju.

Vīrietis neizrādīja nekādas agresivitātes pazīmes, bet tieši neordinārā izsekošana, ņaudēšana zvaigzni nobiedēja vēl vairāk kā agresīvi fani.

Tiesā Keira paziņoja, ka ļoti baidījusies par savu ģimeni, īpaši pusotru gadu veco meitiņu, kuru jau no pirmajām dienām, kad pamanīja sekotāju, bija spiesta sūtīt paciemoties pie savas ģimenes.

Vīrietis atzina savu vainu, nožēloja izdarīto, tāpēc tiesnesis tam piesprieda 200 mārciņu lielu soda naudu, ārstēšanos psihiatriskajā iestādē, kurā jāpaliek tik ilgi, līdz ārsti paziņo par izveseļošanos, kā arī Markam būs jāpavada astoņas nedēļas cietumā.

Protams, Marks pēc izveseļošanās un cietumā pavadītā laika nedrīkst zvaigznei vai viņas ģimenei atrasties tuvāk par 100 metriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu