Cūcība! Huligāni izposta Bēnes tirgus laukumā izrotāto egli

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Bēnē pagaidām nenoskaidroti ļaundari, visticamāk, garlaicības mākti, izpostījuši tirgus laukumā izdekorēto egli.

Pagājušās piektdienas pēcpusdienā daudziem Bēnes iedzīvotājiem, jo īpaši bērniem par prieku pašā pilsētiņas centrā svinīgi tika iedegta svētku egle. Tā ienesusi prieku daudzu vietējo sirdīs.

Diemžēl prieki bijuši pagalam īsi un jau agrā pirmdienas rītā garāmbraucošais pagasta pārvaldnieks pamanījis, ka svētku dekorācijas ir pamatīgi cietušas. Pazudušas vairākas gaismiņu virtenes, savukārt citām, izskrūvētas un nozagtas spuldzītes. Skumjākais šajā stāstā esot tas, ka, visticamāk, šo bezjēdzīgo vandalismu pastrādājis kāds vietējais brašulis.

Arī netālu esošā veikaliņa pārdevēja, kurai caur logu jau visu darba nedēļu jānoskatās uz izpostīto egli, domā, ka pie vainas ir vietējie. Lai arī dzīve šajā pusē esot visai mierīga, šādi pārsteigumi ir gandrīz vai neizbēgami.

Lai arī ļaundari šajā reizē, visticamāk, izspruks nesodīti, pašvaldības pārstāve stāsta, ka notikušais nesabojās svētku noskaņu Bēnē. Darbinieki jau pasūtījuši jaunu gaismas virteni, kā arī jaunas spuldzītes izpostītajām dekorācijām, un eglīte jau pavisam drīz atmirdzēs no jauna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu