«Red Hot Chili Peppers» sāk turneju, publicē jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix

Šonedēļ ar koncertu «The O2» arēnā Londonā savu Eiropas turneju sāka populārā amerikāņu rokgrupa «Red Hot Chili Peppers», kuru jau nākamvasar vaigā varēsim skatīt arī Rīgā. Atgādinām, «Red Hot Chili Peppers» uzstāšanās notiks 27. jūlijā Lucavsalā.

Londonas koncerts bija pirmais no deviņiem Lielbritānijas turnejas šoviem, kas tiek rīkoti, lai veicinātu šogad izdoto studijas albumu «The Getaway».

Koncertā grupa izpildīja gan jaunās plates dziesmas, gan nu jau par klasiku kļuvušos hitus «Can’t Stop», «Under The Bridge», «Otherside», «Californication», «Give It Away» u.c. Izskanēja arī Stīvija Vondera (Stevie Wonder) dziesmas «Higher Ground» kaverversija.

Šonedēļ grupa publicējusi arī jaunu animētu video «Sick Love».

Viena no veiksmīgākajām grupām rokmūzikas vēsturē, «Red Hot Chili Peppers», kurā apvienojušies dziedātājs Entonijs Kīdiss (Anthony Kiedis), basģitārists Flī (Flea), bundzinieks Čads Smits (Chad Smith) un ģitārists Džošs Klinghofers (Josh Klinghoffer), pārdevusi vairāk nekā 80 miljonus albumu eksemplāru, un pieci no grupas albumiem ieguvuši multiplatīna statusu. Grupa nominēta 16 «Grammy» balvām, un no tām saņēmusi sešas, tostarp kategorijā «Labākais romūzikas izpildījums» – par singlu «Dani California», «Labākā rokdziesma» – par singlu «Scar Tissue» un «Labākais hārdroka vokāls» – par singlu «Give It Away». 2012. gadā grupa tika uzņemta Rokenrola slavas zālē.

Biļetes uz «Red Hot Chili Peppers» vienīgo koncertu Baltijas valstīs pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Londonas koncerta programma:
Intro Jam
Can’t Stop
Dani California
Otherside
Dark Necessities
The Adventures of Rain Dance Maggie
Right on Time
Go Robot
Californication
Sick Love
Don’t Forget Me
The Getaway
Higher Ground (Stevie Wonder cover)
Under the Bridge
By the Way
---
Goodbye Angels
Give It Away

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu