«kim?» vāks ziedojumus bērnu radošo darbnīcu izveidei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Laikmetīgās mākslas centrs «kim?» vēlas ar ziedojumu palīdzību izveidot radošo darbnīcu platformu bērniem un jauniešiem, informē centra pārstāve Elīna Sproģe.

Idejas īstenošanai kopumā ir nepieciešami 30 000 eiro, no kuriem 20 000 eiro «kim?» cer piesaistīt no korporatīvajiem atbalstītājiem. Ziedojumi došot iespēju attīstīt stratēģiski pārdomātu un daudzpusīgu izglītības programmu dažādām auditorijām, kā arī nodrošinās bezmaksas ieeju visos pasākumos.

Nākamajā gadā laikmetīgās mākslas centrs plāno apjomīgu pasākumu un radošo platformu izveidi bērniem un jauniešiem, kā arī organizēt vispārizglītojošas mākslas profesionāļu lekcijas un sarunas auditorijām līdz 25 gadu vecumam, tūres izstādēs gidu vadībā. Tādējādi ir mērķis noorganizēt vairāk nekā 120 pasākumus, kuros plānots pulcināt un ar laikmetīgās mākslas norisēm iepazīstināt vairāk nekā 10 000 bērnu un jauniešu.

Pēdējo divu gadu laikā «kim?» ir sadarbojies ar vairāk nekā 20 izglītības iestādēm un dienas centriem un par vienu no savas darbības mērķiem izvirzījis darbu ar bērnu un jauniešu auditoriju, sniedzot šai sabiedrības daļai iespēju padziļinātā veidā iepazīties ar aktuālajām izstādēm un piedalīties dažādās izglītības aktivitātēs.

laikmetīgās mākslas centra pārstāve vērš uzmanību, ka «kim?» ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, kas paredz, ka ziedotāji - gan privātpersonas, gan uzņēmumi - var saņemt nodokļu atlaides.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu