Aktieris Teilors Lotners sapņo par ģimeni un bērniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divdesmit četrus gadus vecais aktieris Teilors Lotners intervijā vakara šovam «Entertainment Tonight» atzina, ka jaunajā gadā vēlas atrast savu īsto sievieti un izveidot ģimeni.

Jaunais aktieris ir drošs, ka ir gatavs bērniem, laulībai un vēlas dzīvot mierīgu ģimenes dzīvi, ne doties uz klubiem, pasākumiem, lai tikai atrastos sieviešu sabiedrībā.

Filmas «Twilight» zvaigzne jūtas gana iztrakojies un nu kā mērķi nākamajam gadam sev noteicis privātās dzīves sakārtošanu.

Kā vienu no iemesliem, kāpēc viņš tik jaunā vecumā jūtas jau iztrakojies, aktieris nosauc kino lomas, kuras palīdz izdzīvot citu, sev neierastu pusi no jauniešu dzīves.

Savā jaunākajā kino darbā «Run the tide» Teilors tēlo jaunu vīrieti, kas, uzzinot, ka viņa māte, kura atkarīga no narkotikām un ne reizi vien pacēlusi roku pret viņu un mazo brāli, iznākusi no cietuma, vēlas izbeigt agresiju. Viņš nolaupa brāli un dodas kopīgā ceļojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu