Grandiozais «Šķiršanās formulas» noslēgums. Vai Oskaram jāmirst?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Noslēgusies pašmāju spraigā seriāla «Šķiršanās formula» pirmā sezona. Pēdējā sērijā seriāla skatītāji radīs atbildes uz daudziem jautājumiem, tomēr netrūks arī noslēpumu un spriedzes. Pēdējā sērijā Oskara dzīvē nozīmīgu lomu spēlē trīs sievietes. Un vēl joprojām viņu vajā bērnības atmiņas. Un veselība - vai žonglēšanai ar dzīvību un nāvi būs pienācis gals?

Edgars īsi pirms veicamās operācijas uzzina, ka Oskars pavadījis nakti ar Annu. Viņa pēc strīda ar Edgaru piezvanījusi Oskaram, kurš mierinājis viņu tā, kā prot to vislabāk. Nākamajā dienā Anna zvana Edgaram un atzīstas, lūdz piedošanu un apgalvo, ka mīl Edgaru. Viņi salabst.

Marta ir aiznesusi Annai Oskara dzīvokļa atslēgas. Anna uzaicina Martu uz vīna glāzi, un abas sievietes izrunājas, Marta interesējas par Oskara bērnību un viņa tēvu. Annu pārsteidz fakts, ka Oskars un Marta izjūt stipras simpātijas, neskatoties uz faktu, ka abi vēl nav pārgulējuši.

Tikmēr Oskars aneirismas dēļ gandrīz nositas ar auto. Viņu vajā atmiņas par bērnību un tēva slepkavību. Viņš satiek savu māti un atklāj viņai, ka atradis tēva slepkavu. Abi piedod viens otram. Tikai pēc Oskara aizbraukšanas māte saprot, ka tā bijusi atvadīšanās.

Gan Anna, gan Oskara māte mēģina atturēt Edgaru no operācijas, taču viņš nav atrodams. Marta tikmēr aiziet no žurnālistes darba un bauda ar Oskaru sen gaidīto mīlestības mirkli. Taču no rīta Oskara vairs mājās nav, un Marta nezina, kur viņš ir pazudis. Izrādās, Oskars sarunājis operāciju. Tās iznākumu nepacietīgi gaida visas trīs viņa liktenīgās sievietes. Oskars, esot komā, redz savu tēvu. Viņš aicina Oskaru līdzi...

Foto: publicitātes

«Šķiršanās formula» stāsts ir par dzīvi, kas sastāv no sīkiem izvēles momentiem, kuros ietilpst mīlestība – skaista un kaislīga, baiļu un ciešanu piepildīta. Kā nepadoties attiecību grūtākajos brīžos, kad ļoti gribas atmest visam ar roku, jo nekas nesanāk un neizdodas? Seriāla veidošanā galvenais akcents likts uz sižeta patiesumu, lai skatītāji varētu asociēt seriāla notikumus ar savas personīgās dzīves atgadījumiem. Sižeta līniju paspilgtinās tai speciāli radīta skaņu celiņa mūzika, kuras autori ir latviešu populārā grupa «Dzelzs vilks», kas seriālam izveidojusi sešas pilnīgi jaunas dziesmas, no kurām «Bīstamie vārdi» ir tituldziesma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu