Šomase: «Manī daudz kas bija krājies jau piecus gadus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ekrānuzņēmums

«Tas bija sprādziens,» par savu bēdīgi slaveno performanci koncertā «Rudens šlāgeris Daugavpilī» izdevumam «Privātā Dzīve» atklāti stāsta dziedātāja Liene Šomase. «Manī daudz kas bija krājies jau piecus gadus.»

Atgādinām, ka 27. novembrī Daugavpils Kultūras pilī notika koncerts, kurā piedalījās arī dziedātāja Šomase, kura dalījās pārdomās par valsti («jobana valsts» - bija viens no viņas epitetiem), kurā dzīvojam, kā arī rupji lamājās.

Tagad sarunā ar izdevumu «Privātā Dzīve» viņa saka, ka atvainojas tiem klausītājiem, kas bija koncertā, taču nevienam citam atvainoties nedomā.

«Neesmu no tiem, kas savas sirdssāpes par valsti, Saeimu un dažādām situācijām izsaka feisbukā. Esmu cilvēks ar citādu domāšanu. Klusēju ilgi, un šis ir rezultāts,» viņa saka.

Viņa vēlreiz apliecina, ka ir patriote un mīl šo zemi, taču piebilst: «Ja es runātu skaistās dzejās, vai mani kāds sadzirdētu?»

30 gadus vecā Šomase arī atklāj, ka saņēmusi daudzas atbalsta vēstules no ārzemēs dzīvojošiem un strādājošiem latviešiem, kuri Lieni neaizstāv, bet piekrīt domai, ka kaut kas ar šo valsti nav kārtībā.

Liene ir uzņēmusies paust dusmas viņu vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu