Ainārs Rubiķis: ...es pat neuzdrīkstējos sapņot par Rēziju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Diriģents, aktrises Rēzijas Kalniņas vīrs Ainārs Rubiķis par savām attiecībām ar Rēziju saka, ka tas ir īsts brīnums, jo senāk pat neesot uzdrīkstējies ko tādu iedomāties. «Ir tik labi. Pie sevis bieži uzdodu jautājumu - vai citiem arī ir šādi?» intervijā «Kas Jauns» jautā Rubiķis.

«Trakākā lieta, ka ar Rēziju vispār esam kopā. Joprojām reizēm paskatāmies viens uz otru un brīnāmies - kaut kā neticas, ka esam kopā. Iepriekš nekad dzīvē nevarētu iedomāties, pat ne uzdrīkstēties sapņot... Ja pirms desmit gadiem man kāda zīlniece pateiktu: «Tu būsi vīrs Rēzijai Kalniņai!» - es atbildētu: «Tu neesi nekāda zīlniece. Tā nevar notikt.» Mūsu mīlestība, manuprāt, ir tāds īsts Ziemassvētku brīnums mūsu mūža garumā.

Priecē, ka šis brīnums nebeidzas. Ticu, ka tas nebeigsies. Tāpēc ka zinu, ka attiecībā pret mīļoto cilvēku ir jāpievērš uzmanība jebkuram sīkumam.

(..) Ja kaut vienu sīkumu izmetīsi, tas lielums pazudīs. Mums ir savi rituāli, lokālie joki, varam pēkšņi sākt dejot. Ir tik labi. Pie sevis bieži uzdodu jautājumu - vai citiem arī ir šādi? Tā ir tāda neticama pilnība, kas neizslēdz tavu personīgo dzīvi, kas neizslēdz jūsu personīgo dzīvi, sabiedrības dzīvi,» abu attiecības intervijā izdevumā «Kas Jauns» atklāj diriģents.

Pilnu interviju lasi šīs nedēļas izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu