Sutugova izdod pirmo singlu no gaidāmā debijas albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties sava debijas albuma «Stāsti» izdošanai un prezentācijas koncertam 2017. gada 21. februārī pl. 19 mūzikas namā «Daile», dziedātāja, šova «Izklausies redzēts» zvaigzne Ieva Sutugova laiž klajā pirmo albuma singlu «Tālāk doties», kuram drīzumā gaidāms arī videoklips. Ieraksts, tāpat kā pārējie albuma skaņdarbi, tapis sadarbībā ar producentu Kasparu Ansonu.

Albuma izdošanai māksliniece gatavojusies vairākus gadus, gaidot īsto mirkli, kad pati jutīsies tam gatava gan muzikāli, gan emocionāli. Izlasē iekļautas pašas Ievas radītas kompozīcijas, dziesmas, kas tapušas sadarbībā ar dziedātājas pavadošā sastāva māksliniekiem, kā arī divi jauni komponista Mārtiņa Brauna radīti skaņdarbi.

«Šī dziesma ir stāsts par cilvēku attiecībām, to veidošanu un to, ka tas ne vienmēr ir tik vienkārši kā mums gribētos. Tā ir kā atgādinājums, ka svarīgas ir mūsu kopīgās uzvaras, nevis pārākums vienam pār otru, un ka visvairāk par to der atcerēties tieši grūtākajos attiecību posmos, kad gribas padoties,» atklāj Ieva.

Albums ir emocijām piesātināta stāstu izlase, kas aizved klausītāju simboliskā sajūtu ceļojumā un ļauj izdzīvot katru dziesmu kā unikālu. Lai gan kompozīcijas tapušas dažādos laika posmos, tās visas atspoguļo to, cik ļoti individuālas ir emocijas. Mūzika ir instruments, kas sniedz iespēju dalīties ar šīm personīgajām sajūtām un neierobežo mūsu iztēli. Viens un tas pats skaņdarbs katram klausītājam skan citādi. Un tādi ir arī «Stāsti». Kopīgi un tomēr pavisam atšķirīgi cits no cita.

Vairāk informācijas par prezentācijas koncertu www.bilesuparadize.lv, kā arī visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu