Precētie pret brīvajiem: pirmais randiņš vannā un skūpsts nepārliecina brīvo vidusskolnieci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Katrīna ir jaunākā šīs sezonas attiecību spēles dalībniece - viņa mācās 12.klasē. Šovā viņa pieteicās, jo esot gana azartiska un līdz šim neesot bijusi īstā randiņā. Katrīna sevi raksturo kā gana temperamentīgu, viņai patīk dziedāt, gleznot, aizraujas ar mikrobioloģiju.

Neveikls skūpsts kameru priekšā

Randiņā ar aizņemto Dāvidu sākas gana neveikls, jo puisis neuzdod daudz jautājumus. Katrīna vēlas noskaidrot, vai viņš ir brīvs, veicot zemapziņas testu. Dāvida sieva atļauj vīram meitenei sniegt neilgu skūpstu, ko viņš arī izdara, bet sieva ir ļoti pārsteigta.

Katrīna uzskata, ka randiņš ar Dāvidu bijis ļoti neveikls. Viņa uzskata, ka puisis centās, tomēr viņa ar svešiem vīriešiem kameru priekšā pirmajā randiņā skūpstīties nevēlas. Arī sieva notikušo komentē kā neveiklu.

Putu vanna un zemenes šokolādē

Satiekot brīvo Armandu, meitenes vaigi sārtojas, jo puisis esot radīts tieši vai viņai – pieklājīgs, runātīgs, pašpārliecināts un izveicīgs. Abi gremdējas putu pilnā vannā, kur bauda eksotisku kokteili un zemenes šokolādē. Meitenei ļoti patīk puiša sabiedrība un pēc randiņa viņa ir gatava doties arī uz vēl kādu, taču Armands atzīst, ka neesot sajutis klikšķis.

Slapjais randiņš ar neveiklo «Oskaru»

Trešais randiņš ir gana atšķirīgs. Aizņemtais Roberts, kas sevi Katrīnai iepazīstināja kā Oskaru, ļaujas smieklīgiem izgājieniem un ģitāras spēlei. Viņš apzināti izvēlas neveiksminieka lomu, jo aplej meiteni ar ūdeni, pagatavo lazanju, kas līdzinās zupai un velta meitenei romantiski neveiklu dziesmu.

Meitenes izvēle nav viegla un tā vien šķiet, ka viņa ir apmaldījusies starp trim puišiem…Galu galā Katrīna tomēr izvēlas aizņemto Robertu, kas atzīst, ka spēlējis teātri.

Spēles noteikumi

Atgādinot attiecību spēles Precētie pret brīvajiem noteikumus, katrā spēlē brīvā meitene dosies uz trim pārsteigumiem pilniem randiņiem ar puišiem. Un ir tikai viens āķis, divi no puišiem būs precēti, bet viens – brīvs! Precētos puišus sievas apmācījušas krāpties un nospraudušas robežas vīru flirtam. Viena sieva nepieļaus pat domu par vīra skūpstu ar svešinieci, cita atļaus vīram nodoties pikantām rotaļām. Pašām sievām nāksies vien sakost zobus un slepus noraudzīties vīru flirtā, bet vai visas izturēs?!

Ja meitene izvēlēsies brīvo puisi, tad abi balvā iegūs vērtīgu naudas balvu – 800 eiro, ja izvēle būs nepareiza un meitene izvēlēsies precēto, tad nauda tiks laulātajam pārim. Īpašs pārsteigums skatītājus sagaidīs sezonas noslēguma sērijā, kad spēles noteikumi apgriezīsies kājām gaisā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu