«The Weeknd» ASV topā startē iespaidīgi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vēl pavisam nesen, 2011. gadā, «The Weeknd» vārdu apvija noslēpumainība, taču 2016. gadā šis kanādiešu dziedātājs vārdā Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) ir viena no planētas karstākajām popzvaigznēm. Mūziķa jaunais albums «Starboy» (skat. recenziju) pārliecinoši startējis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Albums «Starboy», kas seko 2015. gada ierakstam «Beauty Behind the Madness», nedēļas griezumā pārdots 348 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati.

Līdz ar to «Starboy» šogad uzrādījis trešo labāko pirmās nedēļas startu, piekāpjoties vien Dreikam (1,04 miljoni vienību) un Bejonsē (653 000 vienību).

Vokālā grupa «Pentatonix» ar «A Pentatonix Christmas» numur 2 (131 000), bet pagājušās nedēļas numur 1 - amerikāņu smagā roka apvienība «Metallica» ar savu jauno studijas albumu «Hardwired… to Self-Destruct» (Blackened Records) numur 3 (75 000).

4. vietā ar 76 000 vienībām havajiešu izcelsmes R&B dziedātājs Bruno Marss ar albumu «24K Magic» (skat. recenziju).

Animācijas filmas «Moana» (Vaiana) skaņu celiņš pakāpies no 16. uz 5. vietu. Filmiņa vēsta par kādu 16 gadus vecu polinēziešu meiteni, kuras misija ir glābt savu zemi. Tā šobrīd ir populārākā filma Ziemeļamerikā.

Savukārt citas animācijas filma «Trolls» skaņu celiņš 6. vietā.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, topā sāk atgriezties vairāki svētku albumi, piemēram, Maikla Bublē (Michael Buble) albums «Christmas» - kāpums no 12. uz 7. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu