«Moana» otro nedēļu numur 1!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātrus šonedēļ otro nedēļu pēc kārtas 1.vietā jaunā «Disney» animācijas filma «Moana» (Vaiana), kura vēsta par kādu sešpadsmitgadīgu polinēziešu meiteni, kuras misija ir glābt savu zemi.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 28.3 miljonus dolāru (pagājušonedēļ 55,5 miljonus).

Filmā galvenās lomas ierunājušas vairākas Holivudas zvaigznes, tajā skaitā planētas seksīgākais vīrietis Dveins Džonsons (Dwayne Johnson), savukārt režisora krēslā sēdušies kungi, kas savulaik uzfilmējuši tādas multfilmas kā «Treasure Planet» un «The Princess and the Frog», - Rons Klements (Ron Clements) un Džons Maskers (John Musker).

Arī 2. vieta nemainīga. Fantāzijas filma «Fantastiskās būtnes - un kur tās meklēt» («Fantastic Beasts and Where to Find Them»), kuras scenāriju sarakstījusi Harija Potera autore, britu rakstniece Dž.K.Roulinga, bet režisors ir Potera sāgas pēdējo četru daļu režisors Deivids Jeits, - ar 18,5 miljoniem šonedēļ 2. vietā.

Lielas izmaiņas nav notikušās visā top10. Top3 noslēdz citplanētiešu iebrukums filmā «Atnācēji» («Arrival»).

4. vietā spiegu filma «Allied», kurā galvenajās lomās Breds Pits un daiļā franču aktrise Mariona Kotijāra (Marion Cotillard).

Foto: publicitātes

Bet 5. pozīcijā ar 6,4 miljoniem Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch) un viņa filma «Doctor Strange» («Doktors Streindžs»). Filma visā pasaulē jau iekasējusi vairāk nekā 600 miljonus un apsteigusi «Dzelzs vīra» panākumus - 585 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu