«Little Mix» meitenes otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @littlemix

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» Apvienotās Karalistes albumu topā spējušas saglabāt 1. vietu otro nedēļu pēc kārtas, ziņo nme.com.

«Official Charts Company» ziņo, ka meiteņu jaunais albums «Glory Days» šīs nedēļas griezumā pārdots 57 000 vienību (pagājušonedēļ 96 000). Tas ir labākais komerciālais rādītājs šogad uzreiz aiz Deivida Bovija atvadu plates «Blackstar».

Divas angļu mūziklu zvaigznes Maikls Bols (Michael Ball) un Alfijs Bo (Alfie Boe) ar kopdarbu «Together» topa 2. vietā. Lai arī albums izdots jaupirms mēneša, tas lēnām kāpj uz augšu.

3. vietā rokenrola karalis Elviss Preslijs (Elvis Presley) ar albumu «The Wonder Of You» (Legacy/RCA/Sony), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri.

4. vietā britu dziedātāja Keita Buša (Kate Bush) ar koncertierakstu «Before the Dawn». Albumā iekļautās dziesmas izpildītas 22 koncertos 2014. gadā «Hammersmith Apollo» koncertzālē. Pirms tam Buša nebija koncertējusi 35 gadus!

Tikai 5. vietā kanādiešu R&B superzvaigzne «The Weeknd» ar jauno plati «Starboy».

Britu dziedātājs un dziesmu autors Olijs Mērss (Olly Murs) ar savu jaunāko plati «24 HRS» (RCA/Sony) numur 6, bet holandiešu klasiskās mūzikas vijolnieks un valšu popularizētājs Andrē Riu (Andre Rieu) ar «Falling In Love» 7. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu