Sākas biļešu tirdzniecība uz grupas «Rammstein» koncertu Tallinā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien plkst.10 «Biļešu servisa» kasēs sākas biļešu tirdzniecība uz grupas «Rammstein» koncertu Tallinā, informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš. Grupa Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies nākamā gada 11.jūnijā. Tas būs grupas pirmais brīvdabas šovs Baltijas valstīs.

Pēc vairākiem veiksmīgiem šoviem šogad, tostarp uzstājoties kā galvenajiem māksliniekiem festivālos Buenosairesā, Čikāgā un Maskavā, «Rammstein» arī nākamgad turpinās uzstāties vairākos koncertos.

Karjeras laikā grupa «Rammstein» pārdevusi miljoniem ierakstu, uzstājusies nozīmīgākajos mūzikas festivālos un lielākajās norises vietās visā pasaulē. 18 200 biļetes uz grupas koncertu Ņujorkas Medisonskvērgārdenā tika izpārdotas 30 minūtēs.

Grupa «Rammstein» skrupulozi izstrādājusi savu skatuves tēlu, noslīpējot uzstāšanos līdz mākslas performances līmenim - katrs šovs ir dramatisma, specefektu un uguns piesātināts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu